HATAY / ALTINÖZÜ - Şehit Şerafettin Sözer İlkokulu

Şehit Şerafettin Sözer İlkokulu

Adres
BABATORUN MAH. BABATORUN B.M SK. BABATORUN İLKOKULU BLOK NO 199A ALTINÖZÜ / HATAY
Vizyon
Babatorun Köyü İlköğretim Okulu olarak bireysel özelliklerinin farkında olan, okuyan araştıran düşünen, öğrenmeyi öğrenen ve öğrendikleriyle çevresiyle ve topluma katkılarda bulunan karşılaştığı problemleri bilginin ışığında çözen; bilgiyi ve teknolojiyi kendi ve toplumun çıkarları doğrultusunda kullanan demokratik yaşam kurallarının prensip edinen; farklılıklara saygılı olan; kendi toplumuna, tarihine, kültürüne ve değerlerine saygılı, bu değerleri evrensel değerlerle bağdaştırabilen; kendi hakkını ararken zarar vermeyen, sevgi ile dolu nesillerin yetiştiği, dünü, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici öğretmen personel, öğrenci ve velilerin işbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede“model okul” olmaktır.
Misyon
Babatorun Köyü İlköğretim Okulu olarak; Kendine güvenen ne istediğini bilen ve güçlü iletişim becerilerine sahip nesil yetişsin Yaratıcı düşünceye sahip olan birey olarak yetişsin Okulumuzdaki herkes sosyal becerilerini geliştirip kullanabilsin Toplumsal olaylara kayıtsız kalmayan duyarlı bireyler yetişsin Başkalarının düşüncelerine saygı gösteren ve empati kurabilen bireyler yetişsin Okulumuzda herkes demokrasi kültürünü içselleştirip yaşam biçimi haline getirsin Her öğretmen okulumuzda çalışmaktan her öğrenci bu okulda öğrenimini gerçekleştirmekten zevk alsın İSTİYORUZ.
Toplam Kalite 2012/2013 Yılı Hatay 2.liği
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Kılima
Lojman
0 -
Karayolu
Mahalle
İle 27 km İlçe 7 km uzaklıktadır.